Scientific Linux

  Reply to this topicStart new topicStart Poll

> configure tcp/ip at inatsllation
 Posted: Mar 22 2012, 06:02 PM
Quote Post

SLF Member

Group: Members
Posts: 82
Member No.: 707
Joined: 18-August 11

Does it didsappeared "configure tcp/ip" at inatsllation? Webpage:// Webpage

I have a network problem, so I tried to re-install SL 6.2 x86. But I could not see "configure tcp/ip" at inatsllation.

 Posted: Mar 25 2012, 01:06 PM
Quote Post

SLF Geek

Group: Members
Posts: 274
Member No.: 11
Joined: 10-April 11

You probably mean this page. ?

ELRepo: repository specializing in hardware support for EL
PMUsers Website
 Posted: Mar 26 2012, 10:37 AM
Quote Post

SLF Administrator

Group: Admins
Posts: 736
Member No.: 4
Joined: 8-April 11

Hi there,
could you make a screenshot and post?
Do you have functional NIC at your box?
What kind of network troubles you had before the reinstall?


PMEmail Poster
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll