Scientific Linux Forum.org



Pages: (12) 1 2 3 4 ... Last » Start new topicStart Poll

> Installation and setup support
Topic Title Topic Starter Replies Views Last Action
  Announcements
Closed Forum Rules
redman 4 35234 2nd June 2013 - 02:44 PM
Last Post by: redman
  Forum Topics
No New Posts SL 7.1 wont boot from USB drive
loganrudd 3 1143 17th October 2015 - 07:46 PM
Last Post by: burakkucat
No New Posts Installing HDF5 on SL7
astrofrog 1 1038 17th September 2015 - 11:23 AM
Last Post by: Nicram
No New Posts A Recent Security update
foxinsocks 0 965 16th September 2015 - 11:57 PM
Last Post by: foxinsocks
No New Posts Contents of Base Envionments and Add-Ons?
Where are their packages listed?
Selden 2 1182 9th September 2015 - 10:33 PM
Last Post by: Selden
No New Posts FTP downloads
fqberful 0 362 27th August 2015 - 06:14 PM
Last Post by: fqberful
No New Posts EPEL update mate-settings-daemon key problem
redman 2 693 21st August 2015 - 08:52 PM
Last Post by: redman
No New Posts Is it possible to install/repair Windows XP after having XP in C:drive and SL6.6 in other drive
Windows installation over SL6
Shivang 4 696 7th August 2015 - 09:29 AM
Last Post by: igadoter
No New Posts Differences in SL7 isos
Differences in firmware support
tfryett 0 641 15th July 2015 - 06:03 AM
Last Post by: tfryett
No New Posts Error: yum install, yum upgrade, yum everything
Is imposible use yum in my SCL6
Roger Gal 2 2748 25th June 2015 - 01:59 PM
Last Post by: obsidian
No New Posts General DNS Question
DNS Resolving Delegation
pwe 0 622 17th June 2015 - 11:22 AM
Last Post by: pwe
No New Posts Can I import an ODT?
Todd 6 666 5th June 2015 - 05:59 PM
Last Post by: Todd
No New Posts eMail notification?
Todd 2 613 2nd June 2015 - 02:26 PM
Last Post by: burakkucat
No New Posts SL multiboot
it is about issues on multiboot on SL
jeferson 0 480 26th May 2015 - 07:21 PM
Last Post by: jeferson
No New Posts Problems creating a customized SL71 distribution
Customized SL71 distribution
cguirao 2 1210 21st May 2015 - 08:40 PM
Last Post by: cguirao
No New Posts SL 6.6 installation does not start
yodarx_ 1 999 20th May 2015 - 01:04 AM
Last Post by: JohnVV
No New Posts Broken bootloader
bootloader grub
igadoter 0 595 7th May 2015 - 07:53 PM
Last Post by: igadoter
No New Posts how to correct dysfunctional repos
lokidawg 2 1292 27th April 2015 - 05:15 AM
Last Post by: lokidawg
No New Posts Scientific Linux refuses to install because it can't find the Internet
World Domination Studios 6 1655 26th April 2015 - 09:43 PM
Last Post by: World Domination Studios
No New Posts How do I do the SHA thing?
World Domination Studios 1 479 26th April 2015 - 02:32 AM
Last Post by: +X^N
No New Posts Default yum update behaviour could be confusing
kanukat 1 1485 22nd April 2015 - 02:50 PM
Last Post by: helikaon
No New Posts Chromebook installation
HP chromebook 14
pfranchini 3 1170 21st April 2015 - 01:51 AM
Last Post by: +X^N
No New Posts Russian support in SL 6.4
russian locale
igadoter 2 851 14th April 2015 - 04:18 AM
Last Post by: kujirasan
No New Posts FILTERS in latest THUNDERBIRD version
Do they work fully?
Xstack 0 455 14th April 2015 - 01:25 AM
Last Post by: Xstack
No New Posts Installation on SSD
uhhu 2 983 9th April 2015 - 01:04 PM
Last Post by: helikaon
No New Posts Restore /etc/default/grub
slackersc 7 1973 23rd March 2015 - 02:03 PM
Last Post by: burakkucat
No New Posts confused with wine installation
igadoter 2 1122 22nd February 2015 - 09:58 AM
Last Post by: igadoter
No New Posts Problem with GTK2 update .. (v2.20.1-4)
Xstack 6 3927 19th February 2015 - 05:08 AM
Last Post by: Xstack
No New Posts Scientific Linux torrent?
gdsmit1 2 1924 15th February 2015 - 07:24 PM
Last Post by: +X^N
No New Posts SL 6.11
upgrade from 6.6 to 6.11? or iso?
ichattha 3 764 13th February 2015 - 05:25 PM
Last Post by: burakkucat
No New Posts Postfix/Maildir/NFS
Postfix/Maildir/NFS
inittux 0 545 11th February 2015 - 09:25 PM
Last Post by: inittux
No New Posts tsc clocksource unstable
scilier 5 1674 11th February 2015 - 08:22 AM
Last Post by: helikaon
No New Posts which yum repos to install
scilier 2 747 3rd February 2015 - 06:27 PM
Last Post by: scilier
No New Posts What is to easiest way to add skype to live cd
spottyrover 2 671 2nd February 2015 - 01:44 PM
Last Post by: spottyrover
No New Posts 6 vs 7 changelog or comparison
Screwballl 3 1156 28th January 2015 - 09:51 PM
Last Post by: helikaon
No New Posts Login problem
Can only login at run level 3
EasilyConfused 3 901 31st December 2014 - 10:08 PM
Last Post by: EasilyConfused
No New Posts 7.0 Installer can''t find installation source
bjr 1 1303 29th December 2014 - 01:21 PM
Last Post by: feedmebits
No New Posts disable user password
racime 2 761 14th December 2014 - 09:52 PM
Last Post by: JohnVV
No New Posts change dvd logo vith revisor
mhm 2 676 8th December 2014 - 02:35 PM
Last Post by: helikaon
No New Posts AMD ATI proprietary install driver installation on SL 7 (RHEL 7)
fglrx SL 7, RHEL 7, CentOS 7
helikaon 7 4522 2nd December 2014 - 03:12 PM
Last Post by: toracat
No New Posts File system type for SL 6.4?
epsilon 2 767 28th November 2014 - 03:56 PM
Last Post by: epsilon
No New Posts SL 7 installation on SW Raid 1 (mirroring)
helikaon 2 1967 27th November 2014 - 01:11 PM
Last Post by: helikaon
No New Posts ifcg-br0 / Bridge Network connection for a VM SL6.6
freddie50 3 1955 20th November 2014 - 08:10 AM
Last Post by: helikaon
No New Posts ? Update 6.5 to 6.6 x86_64 via sl.repo replace "$releasever" with "6.6" ?
Can I update on internet via sl.repo ?
+X^N 5 3515 18th November 2014 - 12:59 AM
Last Post by: tux99
No New Posts ntfs-3g stopped working
fmolina 9 2982 17th November 2014 - 07:51 AM
Last Post by: helikaon
No New Posts Centos 7 KDE missing grub file in /etc/default/
U308 0 1211 15th November 2014 - 12:13 PM
Last Post by: U308
No New Posts installer does not eject DVD
RWD4ever 2 676 14th November 2014 - 12:18 PM
Last Post by: RWD4ever
No New Posts Random reboots from bmc-watchdog
RockM66 7 4826 13th November 2014 - 04:00 PM
Last Post by: RockM66
No New Posts Nvidia driver stopped working after kernel update
AC=172 8 2422 10th November 2014 - 04:26 PM
Last Post by: AC=172
No New Posts Revisor for SL7
londonnet 2 994 5th November 2014 - 07:02 PM
Last Post by: londonnet
No New Posts Anyone try upgrading 6 to 7?
smithgcovert 2 2003 1st November 2014 - 11:15 PM
Last Post by: helikaon
1 User(s) are browsing this forum (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Showing 50 of 582 topics sorted by in from  

Pages: (12) 1 2 3 4 ... Last » Start new topicStart Poll

New Posts  Open Topic (new replies)
No New Posts  Open Topic (no new replies)
Hot topic  Hot Topic (new replies)
No new  Hot Topic (no new replies)
Poll  Poll (new votes)
No new votes  Poll (no new votes)
Closed  Locked Topic
Moved  Moved Topic
Search this forum: