Scientific Linux Forum.org



Pages: (12) 1 2 3 4 5 ... Last » Start new topicStart Poll

> Installation and setup support
Topic Title Topic Starter Replies Views Last Action
  Announcements
Closed Forum Rules
redman 4 35765 2nd June 2013 - 02:44 PM
Last Post by: redman
  Forum Topics
No New Posts Nvidia driver stopped working after kernel update
AC=172 8 2510 10th November 2014 - 04:26 PM
Last Post by: AC=172
No New Posts Revisor for SL7
londonnet 2 1004 5th November 2014 - 07:02 PM
Last Post by: londonnet
No New Posts Anyone try upgrading 6 to 7?
smithgcovert 2 2113 1st November 2014 - 11:15 PM
Last Post by: helikaon
No New Posts problem with Fresh install dual boot with windows 7
fails to black screen
kotoroshinoto 1 1375 30th October 2014 - 03:40 PM
Last Post by: helikaon
No New Posts System-config-kickstart with SL7
kandy 1 1009 29th October 2014 - 09:20 PM
Last Post by: helikaon
No New Posts EXT4 or XFS ?
helikaon 5 1420 22nd October 2014 - 06:50 AM
Last Post by: helikaon
No New Posts SL7 Codecs
Audio and Video Codecs
Backslash 5 2135 20th October 2014 - 07:10 PM
Last Post by: theskybo
No New Posts Server failling to boot with the error: "init: Failed to spawn readhead-disable-services main proces
Unable to boot.
pshingade 1 2858 17th October 2014 - 10:18 AM
Last Post by: helikaon
No New Posts SL 7.0 x64 wireless issues
ath5k wireless problem in SL7.0 x64
Backslash 3 705 16th October 2014 - 10:30 PM
Last Post by: Backslash
No New Posts so many iso files...
bsk 4 971 20th September 2014 - 05:24 PM
Last Post by: +X^N
No New Posts Installation DVD shut down PC
slinky 3 1059 15th September 2014 - 04:29 PM
Last Post by: Wolfton
No New Posts Multiple DVI monitors ?
brianroper 0 1230 31st August 2014 - 10:43 PM
Last Post by: brianroper
No New Posts Installing with users directory on separate drive
cahkit 2 680 22nd August 2014 - 10:14 PM
Last Post by: cahkit
No New Posts www.scientificlinux.org blocked
pmouse2 1 935 14th August 2014 - 02:29 PM
Last Post by: patriehecky
No New Posts SL7 Alpha 2 - No Network
John Cuppi 2 1280 20th July 2014 - 08:18 PM
Last Post by: John Cuppi
No New Posts SL6 not updating properly; "transaction error"
gmarks 3 2222 17th July 2014 - 08:08 AM
Last Post by: helikaon
No New Posts Windows - Scientific Linux Dual Boot Screen
No option to boot Scientific Linux
vladumir 7 2712 12th July 2014 - 10:39 PM
Last Post by: +X^N
No New Posts Installing SL 7 alpha - DualLayer DVD iso via USB ?
cannot find "livecd-iso-to-disk" utility
+X^N 3 3041 10th July 2014 - 06:32 PM
Last Post by: +X^N
No New Posts Problem with DVD2
astallard123 4 781 4th July 2014 - 04:42 PM
Last Post by: +X^N
No New Posts Install SL on Win7 partition
How to Install SL on Win7 partition ?
FrozenPinguin 3 1565 4th July 2014 - 03:05 AM
Last Post by: +X^N
No New Posts Anaconda not ejecting dvd 1
mclaughb 1 620 3rd July 2014 - 07:46 PM
Last Post by: mclaughb
No New Posts SL-6 Install dvds fail to complete package install repeatedly using multiple disks, and drives
marteswigg 22 5994 3rd July 2014 - 04:56 AM
Last Post by: astallard123
No New Posts Java Installation
Java Not Working
kujirasan 9 6090 18th June 2014 - 09:41 PM
Last Post by: SLCompulsion
No New Posts From LM16 to SL6?
Linux Mint 16 to Scientific Linux 6
SJLPHI 8 1396 18th June 2014 - 07:10 PM
Last Post by: SJLPHI
No New Posts Kernel Panic - Not Syncing
dbslin 1 3693 13th June 2014 - 09:03 AM
Last Post by: dbslin
No New Posts How to update BIOS on Dell Laptop?
freddie50 2 903 27th May 2014 - 05:27 AM
Last Post by: tux99
No New Posts Scientific Linux CERN v6
Where is the installation package
jsmith613 3 2194 26th May 2014 - 08:27 PM
Last Post by: fqberful
No New Posts Windows 8 doesn´t boot anymore after installing SL6
Dual boot problem
tvdh 7 2967 20th May 2014 - 06:54 PM
Last Post by: +X^N
No New Posts how can I remove pkgs installed from N
krachbumm 5 1746 16th May 2014 - 01:30 PM
Last Post by: krachbumm
No New Posts Windows 8.1 - SL 6.5: How correctly construct dual boot?
The DVD installation does not work...
vladumir 3 3063 13th May 2014 - 12:07 AM
Last Post by: +X^N
No New Posts Live USB key kernel panic
Technician 1 4273 26th April 2014 - 12:52 AM
Last Post by: Screwballl
No New Posts Installation Failing with 6.5 on Lenovo AIO
Kernel errors while installing SL 6.5
drguptavivek 2 1054 26th April 2014 - 12:49 AM
Last Post by: Screwballl
No New Posts Install SL6.5 on i7 Haswell processor?
6.5 compatable with Haswell?
meangreen85 7 1693 26th April 2014 - 12:44 AM
Last Post by: Screwballl
No New Posts Minimal installation of SL6.5
borja 1 858 10th April 2014 - 11:06 AM
Last Post by: redman
No New Posts ?Installing CentOS repo Erased SL.repo ?
FireFox_RMB on CentOS repo rpm Installed
+X^N 6 2121 10th April 2014 - 11:03 AM
Last Post by: redman
No New Posts SL.repo disappeared
& cannot re-install sl-release-6.5-1.x86
+X^N 6 1671 9th April 2014 - 09:09 PM
Last Post by: JohnVV
No New Posts How to install NVidia Maxwell GPU
How to install MSI GTX 750 Ti Gaming 2GB
dragonxi4scientificlinux 3 6151 4th April 2014 - 08:06 AM
Last Post by: dragonxi4scientificlinux
No New Posts Scientific Linux Installation to a cluster
Install SL to a used cluster node
scorpioncarr1 0 861 2nd April 2014 - 10:25 PM
Last Post by: scorpioncarr1
No New Posts installation of Wifi dongle.
I fail when I try to build the drive
ldagan 1 1336 2nd April 2014 - 04:16 PM
Last Post by: burakkucat
No New Posts flash2installfirefox
flash2installfirefox
dragonxi4scientificlinux 1 1967 30th March 2014 - 10:41 PM
Last Post by: JohnVV
No New Posts size2temp4install
size to temp folder for installations
dragonxi4scientificlinux 1 1475 26th March 2014 - 08:02 AM
Last Post by: dragonxi4scientificlinux
No New Posts Nvidia Driver Installation with Optimus Help
Need help
Chen 4 1659 20th March 2014 - 04:09 PM
Last Post by: Chen
No New Posts how to install SL 6.x from usb stick?
difficulty with more than one DVD...
peterlscott 4 3375 19th March 2014 - 07:49 PM
Last Post by: peterlscott
No New Posts I installed SL 6.0, but now it says I have SL 6.5???
LMHmedchem 4 822 8th March 2014 - 04:21 PM
Last Post by: redman
No New Posts xinetd failed
kujirasan 0 612 7th March 2014 - 10:51 AM
Last Post by: kujirasan
No New Posts cannot use yum
kujirasan 3 1747 5th March 2014 - 01:34 PM
Last Post by: burakkucat
No New Posts SL6.5 fresh install, black screen with blinking cursor
hongyun 5 3413 4th March 2014 - 10:57 PM
Last Post by: hongyun
No New Posts Driver para video Intel HD Grafics 4000
fabiomdsantos 0 629 3rd March 2014 - 06:18 PM
Last Post by: fabiomdsantos
No New Posts Using XFS for >250TB filesystem
Using XFS for >250TB filesystem
KenJP 2 1239 3rd March 2014 - 06:50 AM
Last Post by: KenJP
No New Posts PXE ISCSI boot problems
cmorrow132 1 1356 28th February 2014 - 02:27 PM
Last Post by: angryfirelord
0 User(s) are browsing this forum (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Showing 50 of 584 topics sorted by in from  

Pages: (12) 1 2 3 4 5 ... Last » Start new topicStart Poll

New Posts  Open Topic (new replies)
No New Posts  Open Topic (no new replies)
Hot topic  Hot Topic (new replies)
No new  Hot Topic (no new replies)
Poll  Poll (new votes)
No new votes  Poll (no new votes)
Closed  Locked Topic
Moved  Moved Topic
Search this forum: