Scientific Linux Forum.org



Pages: (12) 1 2 3 ... Last » Start new topicStart Poll

> Installation and setup support
Topic Title Topic Starter Replies Views Last Action
  Announcements
Closed Forum Rules
redman 4 35859 2nd June 2013 - 02:44 PM
Last Post by: redman
  Forum Topics
No New Posts SL7 on AMD Ryzen?
Trouble installing SL7 on AMD Ryzen 1700
Crystal Cowboy 1 26 15th September 2017 - 08:24 AM
Last Post by: inittux
No New Posts 7.3 KS issue with built-in repos
--cost option not seeming to work
five04tluv 0 39 25th August 2017 - 05:49 PM
Last Post by: five04tluv
No New Posts SL7 update issue involving libgpod
SL7 update issue involving libgpod
Crystal Cowboy 2 118 24th August 2017 - 06:00 PM
Last Post by: Crystal Cowboy
No New Posts Lightweight graphical environment
Neither Gnome nor KDE
AlYuSed 1 47 21st August 2017 - 02:49 PM
Last Post by: inittux
No New Posts The Logical Volume Bear Trap
Installing SL7.3 to replace SL6.6
foxinsocks 2 41 19th August 2017 - 09:39 PM
Last Post by: foxinsocks
No New Posts How to create a bootable SL 7.3 USB stick from within Windows?
World Domination Studios 0 59 16th August 2017 - 04:34 PM
Last Post by: World Domination Studios
No New Posts Scientific Linux 7 Upgrade from 6.5
alexus 5 2785 10th August 2017 - 07:41 PM
Last Post by: burakkucat
No New Posts SE Lin 7.3 - Removing Floppy fd0 From Bootup
Stop the floppy device from appearing
ExeNew10 1 154 6th July 2017 - 11:06 AM
Last Post by: ExeNew10
No New Posts SL 7.3 after installaton glibc conflict
crab 2 483 5th June 2017 - 06:50 AM
Last Post by: crab
No New Posts Install Latex extension
alchauvi 1 440 28th April 2017 - 03:10 PM
Last Post by: monsee
No New Posts SL 6.4 version
IS SL 6.4 version support Python 3.4?
TXfisherman 1 207 6th April 2017 - 06:05 AM
Last Post by: inittux
No New Posts SL6.8 failed GUI-boot after upgrade to Firefox-45
Boot hangs just before display of LOGIN
Xstack 8 413 1st April 2017 - 06:01 PM
Last Post by: Xstack
No New Posts Trouble with video files since 7.3
experiencing problems with video files
Tshlin 3 445 27th March 2017 - 09:25 PM
Last Post by: 4kuser
No New Posts SL 7.3 install hangs without internet
sl_user 0 253 26th March 2017 - 07:43 PM
Last Post by: sl_user
No New Posts libperl package access
alchauvi 1 177 21st March 2017 - 06:25 AM
Last Post by: helikaon
No New Posts SL 7.3 Screen Tearing Issue when moving window
SL 7.3 Screen Tearing Issues
harishpathangay 6 300 16th March 2017 - 06:25 AM
Last Post by: harishpathangay
No New Posts SL 7.3 freezes during boot screen
SL 7.3 freezes during boot screen
harishpathangay 1 177 12th March 2017 - 07:54 PM
Last Post by: harishpathangay
No New Posts video driver trouble with update SL7.2 to7.3
4kuser 7 486 6th March 2017 - 04:09 PM
Last Post by: 4kuser
No New Posts Where is Software Collections (sl-release-scl)?
Missing repo
eml 3 1910 1st March 2017 - 01:24 PM
Last Post by: mariegriffiths
No New Posts Qt interface and GEANT4
LD_LIBRARY PATH
FoxWise 3 436 10th February 2017 - 06:22 AM
Last Post by: Tshlin
No New Posts possible bug 7.2 netinst
five04tluv 1 376 18th January 2017 - 03:40 PM
Last Post by: five04tluv
No New Posts Djvu reader
How to read djvu on SL7
FoxWise 5 616 3rd January 2017 - 12:09 AM
Last Post by: FoxWise
No New Posts Logging during Kickstart post-install
miken32 0 279 22nd December 2016 - 11:00 PM
Last Post by: miken32
No New Posts elrepo kmod-nvidia update
Dependency problems
U308 3 586 5th November 2016 - 10:57 AM
Last Post by: burakkucat
No New Posts switching desktop environments
World Domination Studios 0 292 1st November 2016 - 07:04 PM
Last Post by: World Domination Studios
No New Posts 7.2 no upgrade
can't find install option for upgrade
wiliamvw 2 499 27th September 2016 - 01:34 PM
Last Post by: patriehecky
No New Posts firefox freezes with fscache_wait_on_page_write
dfitz1965 1 326 25th September 2016 - 12:03 AM
Last Post by: tux99
No New Posts SL 7.2 Wifi Trouble
icex123 0 326 22nd September 2016 - 08:23 PM
Last Post by: icex123
No New Posts 6.7 to 6.8 update failed
kernel
mhsheikh 0 407 18th September 2016 - 07:14 PM
Last Post by: mhsheikh
No New Posts SL 7.2 Network Install -- Network Not Detected
bob p 0 484 14th September 2016 - 09:25 PM
Last Post by: bob p
No New Posts Reinstalling remotely
Allvitende 0 329 10th September 2016 - 03:01 PM
Last Post by: Allvitende
No New Posts Unable to install Scientific Linux 6.5
nouveau e pmc unknown intr
shikharg02 2 406 7th September 2016 - 11:03 AM
Last Post by: duda
No New Posts SL partition on MacBook
nerdplant 6 919 21st August 2016 - 03:43 PM
Last Post by: nerdplant
No New Posts Installation of SL 7.2
Why i can`t install SL 7.2
Volodymyr Kirichinets 3 928 21st August 2016 - 02:26 PM
Last Post by: helikaon
No New Posts GRUB not showing Windows 10 after installing SciLinux
see title
etaoin 4 1852 16th August 2016 - 07:30 AM
Last Post by: pradeepkrlko
No New Posts raid device or resource busy
physics21 4 686 16th July 2016 - 08:18 PM
Last Post by: ralf
No New Posts System Image / Save Packages
insomnia 1 549 6th June 2016 - 12:40 PM
Last Post by: helikaon
No New Posts Installation on MSI Laptop
Booting Issue
dpaul 1 566 15th May 2016 - 12:39 AM
Last Post by: tux99
No New Posts SL 7.2 Instalation Error
SL 7.2 Instalation Error
Volodymyr Kirichinets 10 937 12th April 2016 - 07:48 PM
Last Post by: Volodymyr Kirichinets
No New Posts livecd-tools and selinux booleans
Bluejay 6 717 11th March 2016 - 08:06 PM
Last Post by: Bluejay
No New Posts won't load
install good but won't come up
wiliamvw 4 628 8th March 2016 - 05:16 PM
Last Post by: wiliamvw
No New Posts distribution download failures
Bill_G 3 450 15th February 2016 - 11:12 PM
Last Post by: Bill_G
No New Posts all i want to do is install adobeflash plugin
simply update adobeflash plugin
zaclane42 5 771 13th February 2016 - 09:35 AM
Last Post by: inittux
No New Posts SL7 Live-Media Installation
First time load requires a user password
Arsench 4 793 7th February 2016 - 01:05 AM
Last Post by: Arsench
No New Posts CentOS/SL 7.x difficult to install/run
Installation problems
sctvguy1 3 670 5th February 2016 - 05:06 AM
Last Post by: redman
No New Posts upgrading SL7.x release
upgrading SL7.x release
inittux 2 636 2nd February 2016 - 09:09 PM
Last Post by: inittux
No New Posts Installation problem
andre hardianto 4 643 1st February 2016 - 07:58 AM
Last Post by: inittux
No New Posts udev rule configuration using uid
redman 4 453 30th January 2016 - 04:12 PM
Last Post by: redman
No New Posts Ethernet Settings
kenmorgan 8 786 19th January 2016 - 01:11 PM
Last Post by: helikaon
No New Posts chkrootkit-0.5 installing error on SL 7.1
ostenerik 1 435 31st December 2015 - 12:56 PM
Last Post by: helikaon
1 User(s) are browsing this forum (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Showing 50 of 589 topics sorted by in from  

Pages: (12) 1 2 3 ... Last » Start new topicStart Poll

New Posts  Open Topic (new replies)
No New Posts  Open Topic (no new replies)
Hot topic  Hot Topic (new replies)
No new  Hot Topic (no new replies)
Poll  Poll (new votes)
No new votes  Poll (no new votes)
Closed  Locked Topic
Moved  Moved Topic
Search this forum: