Scientific Linux Forum.org



Pages: (13) 1 2 3 4 5 ... Last » Start new topicStart Poll

> Installation and setup support
Topic Title Topic Starter Replies Views Last Action
  Announcements
Closed Forum Rules
redman 4 37091 2nd June 2013 - 02:44 PM
Last Post by: redman
  Forum Topics
No New Posts Postfix/Maildir/NFS
Postfix/Maildir/NFS
inittux 0 608 11th February 2015 - 09:25 PM
Last Post by: inittux
No New Posts tsc clocksource unstable
scilier 5 1932 11th February 2015 - 08:22 AM
Last Post by: helikaon
No New Posts which yum repos to install
scilier 2 801 3rd February 2015 - 06:27 PM
Last Post by: scilier
No New Posts What is to easiest way to add skype to live cd
spottyrover 2 725 2nd February 2015 - 01:44 PM
Last Post by: spottyrover
No New Posts 6 vs 7 changelog or comparison
Screwballl 3 1366 28th January 2015 - 09:51 PM
Last Post by: helikaon
No New Posts Login problem
Can only login at run level 3
EasilyConfused 3 979 31st December 2014 - 10:08 PM
Last Post by: EasilyConfused
No New Posts 7.0 Installer can''t find installation source
bjr 1 1446 29th December 2014 - 01:21 PM
Last Post by: feedmebits
No New Posts disable user password
racime 2 829 14th December 2014 - 09:52 PM
Last Post by: JohnVV
No New Posts change dvd logo vith revisor
mhm 2 738 8th December 2014 - 02:35 PM
Last Post by: helikaon
No New Posts AMD ATI proprietary install driver installation on SL 7 (RHEL 7)
fglrx SL 7, RHEL 7, CentOS 7
helikaon 7 4966 2nd December 2014 - 03:12 PM
Last Post by: toracat
No New Posts File system type for SL 6.4?
epsilon 2 903 28th November 2014 - 03:56 PM
Last Post by: epsilon
No New Posts SL 7 installation on SW Raid 1 (mirroring)
helikaon 2 2188 27th November 2014 - 01:11 PM
Last Post by: helikaon
No New Posts ifcg-br0 / Bridge Network connection for a VM SL6.6
freddie50 3 2103 20th November 2014 - 08:10 AM
Last Post by: helikaon
No New Posts ? Update 6.5 to 6.6 x86_64 via sl.repo replace "$releasever" with "6.6" ?
Can I update on internet via sl.repo ?
+X^N 5 3876 18th November 2014 - 12:59 AM
Last Post by: tux99
No New Posts ntfs-3g stopped working
fmolina 9 3149 17th November 2014 - 07:51 AM
Last Post by: helikaon
No New Posts Centos 7 KDE missing grub file in /etc/default/
U308 0 1290 15th November 2014 - 12:13 PM
Last Post by: U308
No New Posts installer does not eject DVD
RWD4ever 2 743 14th November 2014 - 12:18 PM
Last Post by: RWD4ever
No New Posts Random reboots from bmc-watchdog
RockM66 7 5682 13th November 2014 - 04:00 PM
Last Post by: RockM66
No New Posts Nvidia driver stopped working after kernel update
AC=172 8 2743 10th November 2014 - 04:26 PM
Last Post by: AC=172
No New Posts Revisor for SL7
londonnet 2 1060 5th November 2014 - 07:02 PM
Last Post by: londonnet
No New Posts Anyone try upgrading 6 to 7?
smithgcovert 2 2433 1st November 2014 - 11:15 PM
Last Post by: helikaon
No New Posts problem with Fresh install dual boot with windows 7
fails to black screen
kotoroshinoto 1 1421 30th October 2014 - 03:40 PM
Last Post by: helikaon
No New Posts System-config-kickstart with SL7
kandy 1 1057 29th October 2014 - 09:20 PM
Last Post by: helikaon
No New Posts EXT4 or XFS ?
helikaon 5 1493 22nd October 2014 - 06:50 AM
Last Post by: helikaon
No New Posts SL7 Codecs
Audio and Video Codecs
Backslash 5 2304 20th October 2014 - 07:10 PM
Last Post by: theskybo
No New Posts Server failling to boot with the error: "init: Failed to spawn readhead-disable-services main proces
Unable to boot.
pshingade 1 3427 17th October 2014 - 10:18 AM
Last Post by: helikaon
No New Posts SL 7.0 x64 wireless issues
ath5k wireless problem in SL7.0 x64
Backslash 3 749 16th October 2014 - 10:30 PM
Last Post by: Backslash
No New Posts so many iso files...
bsk 4 1015 20th September 2014 - 05:24 PM
Last Post by: +X^N
No New Posts Installation DVD shut down PC
slinky 3 1108 15th September 2014 - 04:29 PM
Last Post by: Wolfton
No New Posts Multiple DVI monitors ?
brianroper 0 1322 31st August 2014 - 10:43 PM
Last Post by: brianroper
No New Posts Installing with users directory on separate drive
cahkit 2 716 22nd August 2014 - 10:14 PM
Last Post by: cahkit
No New Posts www.scientificlinux.org blocked
pmouse2 1 976 14th August 2014 - 02:29 PM
Last Post by: patriehecky
No New Posts SL7 Alpha 2 - No Network
John Cuppi 2 1331 20th July 2014 - 08:18 PM
Last Post by: John Cuppi
No New Posts SL6 not updating properly; "transaction error"
gmarks 3 2313 17th July 2014 - 08:08 AM
Last Post by: helikaon
No New Posts Windows - Scientific Linux Dual Boot Screen
No option to boot Scientific Linux
vladumir 7 3036 12th July 2014 - 10:39 PM
Last Post by: +X^N
No New Posts Installing SL 7 alpha - DualLayer DVD iso via USB ?
cannot find "livecd-iso-to-disk" utility
+X^N 3 3267 10th July 2014 - 06:32 PM
Last Post by: +X^N
No New Posts Problem with DVD2
astallard123 4 830 4th July 2014 - 04:42 PM
Last Post by: +X^N
No New Posts Install SL on Win7 partition
How to Install SL on Win7 partition ?
FrozenPinguin 3 1654 4th July 2014 - 03:05 AM
Last Post by: +X^N
No New Posts Anaconda not ejecting dvd 1
mclaughb 1 659 3rd July 2014 - 07:46 PM
Last Post by: mclaughb
No New Posts SL-6 Install dvds fail to complete package install repeatedly using multiple disks, and drives
marteswigg 22 6155 3rd July 2014 - 04:56 AM
Last Post by: astallard123
No New Posts Java Installation
Java Not Working
kujirasan 9 6232 18th June 2014 - 09:41 PM
Last Post by: SLCompulsion
No New Posts From LM16 to SL6?
Linux Mint 16 to Scientific Linux 6
SJLPHI 8 1443 18th June 2014 - 07:10 PM
Last Post by: SJLPHI
No New Posts Kernel Panic - Not Syncing
dbslin 1 4103 13th June 2014 - 09:03 AM
Last Post by: dbslin
No New Posts How to update BIOS on Dell Laptop?
freddie50 2 955 27th May 2014 - 05:27 AM
Last Post by: tux99
No New Posts Scientific Linux CERN v6
Where is the installation package
jsmith613 3 2465 26th May 2014 - 08:27 PM
Last Post by: fqberful
No New Posts Windows 8 doesn´t boot anymore after installing SL6
Dual boot problem
tvdh 7 3111 20th May 2014 - 06:54 PM
Last Post by: +X^N
No New Posts how can I remove pkgs installed from N
krachbumm 5 1852 16th May 2014 - 01:30 PM
Last Post by: krachbumm
No New Posts Windows 8.1 - SL 6.5: How correctly construct dual boot?
The DVD installation does not work...
vladumir 3 3369 13th May 2014 - 12:07 AM
Last Post by: +X^N
No New Posts Live USB key kernel panic
Technician 1 4585 26th April 2014 - 12:52 AM
Last Post by: Screwballl
No New Posts Installation Failing with 6.5 on Lenovo AIO
Kernel errors while installing SL 6.5
drguptavivek 2 1095 26th April 2014 - 12:49 AM
Last Post by: Screwballl
1 User(s) are browsing this forum (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Showing 50 of 602 topics sorted by in from  

Pages: (13) 1 2 3 4 5 ... Last » Start new topicStart Poll

New Posts  Open Topic (new replies)
No New Posts  Open Topic (no new replies)
Hot topic  Hot Topic (new replies)
No new  Hot Topic (no new replies)
Poll  Poll (new votes)
No new votes  Poll (no new votes)
Closed  Locked Topic
Moved  Moved Topic
Search this forum: