Scientific Linux Forum.org



Pages: (12) 1 2 3 ... Last » Start new topicStart Poll

> Installation and setup support
Topic Title Topic Starter Replies Views Last Action
  Announcements
Closed Forum Rules
redman 4 36273 2nd June 2013 - 02:44 PM
Last Post by: redman
  Forum Topics
No New Posts install issue from usb on HP Z2
drobvfx 0 22 16th November 2017 - 11:38 AM
Last Post by: drobvfx
No New Posts SL 7.4 hangs after install
nothing happens after DVD reboots
squeen 4 61 10th November 2017 - 02:51 PM
Last Post by: squeen
No New Posts Cursor Doesn't Move After Installation of SL 7
Immobile Cursor
gdawg 0 121 27th September 2017 - 01:56 AM
Last Post by: gdawg
No New Posts SL7 on AMD Ryzen?
Trouble installing SL7 on AMD Ryzen 1700
Crystal Cowboy 1 101 15th September 2017 - 08:24 AM
Last Post by: inittux
No New Posts 7.3 KS issue with built-in repos
--cost option not seeming to work
five04tluv 0 105 25th August 2017 - 05:49 PM
Last Post by: five04tluv
No New Posts SL7 update issue involving libgpod
SL7 update issue involving libgpod
Crystal Cowboy 2 227 24th August 2017 - 06:00 PM
Last Post by: Crystal Cowboy
No New Posts Lightweight graphical environment
Neither Gnome nor KDE
AlYuSed 1 103 21st August 2017 - 02:49 PM
Last Post by: inittux
No New Posts The Logical Volume Bear Trap
Installing SL7.3 to replace SL6.6
foxinsocks 2 75 19th August 2017 - 09:39 PM
Last Post by: foxinsocks
No New Posts How to create a bootable SL 7.3 USB stick from within Windows?
World Domination Studios 0 113 16th August 2017 - 04:34 PM
Last Post by: World Domination Studios
No New Posts Scientific Linux 7 Upgrade from 6.5
alexus 5 2931 10th August 2017 - 07:41 PM
Last Post by: burakkucat
No New Posts SE Lin 7.3 - Removing Floppy fd0 From Bootup
Stop the floppy device from appearing
ExeNew10 1 195 6th July 2017 - 11:06 AM
Last Post by: ExeNew10
No New Posts SL 7.3 after installaton glibc conflict
crab 2 554 5th June 2017 - 06:50 AM
Last Post by: crab
No New Posts Install Latex extension
alchauvi 1 529 28th April 2017 - 03:10 PM
Last Post by: monsee
No New Posts SL 6.4 version
IS SL 6.4 version support Python 3.4?
TXfisherman 1 251 6th April 2017 - 06:05 AM
Last Post by: inittux
No New Posts SL6.8 failed GUI-boot after upgrade to Firefox-45
Boot hangs just before display of LOGIN
Xstack 8 466 1st April 2017 - 06:01 PM
Last Post by: Xstack
No New Posts Trouble with video files since 7.3
experiencing problems with video files
Tshlin 3 536 27th March 2017 - 09:25 PM
Last Post by: 4kuser
No New Posts SL 7.3 install hangs without internet
sl_user 0 301 26th March 2017 - 07:43 PM
Last Post by: sl_user
No New Posts libperl package access
alchauvi 1 208 21st March 2017 - 06:25 AM
Last Post by: helikaon
No New Posts SL 7.3 Screen Tearing Issue when moving window
SL 7.3 Screen Tearing Issues
harishpathangay 6 346 16th March 2017 - 06:25 AM
Last Post by: harishpathangay
No New Posts SL 7.3 freezes during boot screen
SL 7.3 freezes during boot screen
harishpathangay 1 215 12th March 2017 - 07:54 PM
Last Post by: harishpathangay
No New Posts video driver trouble with update SL7.2 to7.3
4kuser 7 536 6th March 2017 - 04:09 PM
Last Post by: 4kuser
No New Posts Where is Software Collections (sl-release-scl)?
Missing repo
eml 3 2223 1st March 2017 - 01:24 PM
Last Post by: mariegriffiths
No New Posts Qt interface and GEANT4
LD_LIBRARY PATH
FoxWise 3 521 10th February 2017 - 06:22 AM
Last Post by: Tshlin
No New Posts possible bug 7.2 netinst
five04tluv 1 418 18th January 2017 - 03:40 PM
Last Post by: five04tluv
No New Posts Djvu reader
How to read djvu on SL7
FoxWise 5 735 3rd January 2017 - 12:09 AM
Last Post by: FoxWise
No New Posts Logging during Kickstart post-install
miken32 0 315 22nd December 2016 - 11:00 PM
Last Post by: miken32
No New Posts elrepo kmod-nvidia update
Dependency problems
U308 3 638 5th November 2016 - 10:57 AM
Last Post by: burakkucat
No New Posts switching desktop environments
World Domination Studios 0 323 1st November 2016 - 07:04 PM
Last Post by: World Domination Studios
No New Posts 7.2 no upgrade
can't find install option for upgrade
wiliamvw 2 543 27th September 2016 - 01:34 PM
Last Post by: patriehecky
No New Posts firefox freezes with fscache_wait_on_page_write
dfitz1965 1 368 25th September 2016 - 12:03 AM
Last Post by: tux99
No New Posts SL 7.2 Wifi Trouble
icex123 0 368 22nd September 2016 - 08:23 PM
Last Post by: icex123
No New Posts 6.7 to 6.8 update failed
kernel
mhsheikh 0 452 18th September 2016 - 07:14 PM
Last Post by: mhsheikh
No New Posts SL 7.2 Network Install -- Network Not Detected
bob p 0 557 14th September 2016 - 09:25 PM
Last Post by: bob p
No New Posts Reinstalling remotely
Allvitende 0 376 10th September 2016 - 03:01 PM
Last Post by: Allvitende
No New Posts Unable to install Scientific Linux 6.5
nouveau e pmc unknown intr
shikharg02 2 447 7th September 2016 - 11:03 AM
Last Post by: duda
No New Posts SL partition on MacBook
nerdplant 6 1000 21st August 2016 - 03:43 PM
Last Post by: nerdplant
No New Posts Installation of SL 7.2
Why i can`t install SL 7.2
Volodymyr Kirichinets 3 1000 21st August 2016 - 02:26 PM
Last Post by: helikaon
No New Posts GRUB not showing Windows 10 after installing SciLinux
see title
etaoin 4 2008 16th August 2016 - 07:30 AM
Last Post by: pradeepkrlko
No New Posts raid device or resource busy
physics21 4 728 16th July 2016 - 08:18 PM
Last Post by: ralf
No New Posts System Image / Save Packages
insomnia 1 595 6th June 2016 - 12:40 PM
Last Post by: helikaon
No New Posts Installation on MSI Laptop
Booting Issue
dpaul 1 611 15th May 2016 - 12:39 AM
Last Post by: tux99
No New Posts SL 7.2 Instalation Error
SL 7.2 Instalation Error
Volodymyr Kirichinets 10 987 12th April 2016 - 07:48 PM
Last Post by: Volodymyr Kirichinets
No New Posts livecd-tools and selinux booleans
Bluejay 6 766 11th March 2016 - 08:06 PM
Last Post by: Bluejay
No New Posts won't load
install good but won't come up
wiliamvw 4 676 8th March 2016 - 05:16 PM
Last Post by: wiliamvw
No New Posts distribution download failures
Bill_G 3 486 15th February 2016 - 11:12 PM
Last Post by: Bill_G
No New Posts all i want to do is install adobeflash plugin
simply update adobeflash plugin
zaclane42 5 822 13th February 2016 - 09:35 AM
Last Post by: inittux
No New Posts SL7 Live-Media Installation
First time load requires a user password
Arsench 4 840 7th February 2016 - 01:05 AM
Last Post by: Arsench
No New Posts CentOS/SL 7.x difficult to install/run
Installation problems
sctvguy1 3 716 5th February 2016 - 05:06 AM
Last Post by: redman
No New Posts upgrading SL7.x release
upgrading SL7.x release
inittux 2 719 2nd February 2016 - 09:09 PM
Last Post by: inittux
No New Posts Installation problem
andre hardianto 4 690 1st February 2016 - 07:58 AM
Last Post by: inittux
0 User(s) are browsing this forum (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Showing 50 of 592 topics sorted by in from  

Pages: (12) 1 2 3 ... Last » Start new topicStart Poll

New Posts  Open Topic (new replies)
No New Posts  Open Topic (no new replies)
Hot topic  Hot Topic (new replies)
No new  Hot Topic (no new replies)
Poll  Poll (new votes)
No new votes  Poll (no new votes)
Closed  Locked Topic
Moved  Moved Topic
Search this forum: