Scientific Linux Forum.org



Pages: (12) 1 2 3 4 5 ... Last » Start new topicStart Poll

> Installation and setup support
Topic Title Topic Starter Replies Views Last Action
  Announcements
Closed Forum Rules
redman 4 36114 2nd June 2013 - 02:44 PM
Last Post by: redman
  Forum Topics
No New Posts ifcg-br0 / Bridge Network connection for a VM SL6.6
freddie50 3 2035 20th November 2014 - 08:10 AM
Last Post by: helikaon
No New Posts ? Update 6.5 to 6.6 x86_64 via sl.repo replace "$releasever" with "6.6" ?
Can I update on internet via sl.repo ?
+X^N 5 3712 18th November 2014 - 12:59 AM
Last Post by: tux99
No New Posts ntfs-3g stopped working
fmolina 9 3067 17th November 2014 - 07:51 AM
Last Post by: helikaon
No New Posts Centos 7 KDE missing grub file in /etc/default/
U308 0 1240 15th November 2014 - 12:13 PM
Last Post by: U308
No New Posts installer does not eject DVD
RWD4ever 2 700 14th November 2014 - 12:18 PM
Last Post by: RWD4ever
No New Posts Random reboots from bmc-watchdog
RockM66 7 5206 13th November 2014 - 04:00 PM
Last Post by: RockM66
No New Posts Nvidia driver stopped working after kernel update
AC=172 8 2572 10th November 2014 - 04:26 PM
Last Post by: AC=172
No New Posts Revisor for SL7
londonnet 2 1012 5th November 2014 - 07:02 PM
Last Post by: londonnet
No New Posts Anyone try upgrading 6 to 7?
smithgcovert 2 2181 1st November 2014 - 11:15 PM
Last Post by: helikaon
No New Posts problem with Fresh install dual boot with windows 7
fails to black screen
kotoroshinoto 1 1391 30th October 2014 - 03:40 PM
Last Post by: helikaon
No New Posts System-config-kickstart with SL7
kandy 1 1017 29th October 2014 - 09:20 PM
Last Post by: helikaon
No New Posts EXT4 or XFS ?
helikaon 5 1439 22nd October 2014 - 06:50 AM
Last Post by: helikaon
No New Posts SL7 Codecs
Audio and Video Codecs
Backslash 5 2168 20th October 2014 - 07:10 PM
Last Post by: theskybo
No New Posts Server failling to boot with the error: "init: Failed to spawn readhead-disable-services main proces
Unable to boot.
pshingade 1 2997 17th October 2014 - 10:18 AM
Last Post by: helikaon
No New Posts SL 7.0 x64 wireless issues
ath5k wireless problem in SL7.0 x64
Backslash 3 710 16th October 2014 - 10:30 PM
Last Post by: Backslash
No New Posts so many iso files...
bsk 4 978 20th September 2014 - 05:24 PM
Last Post by: +X^N
No New Posts Installation DVD shut down PC
slinky 3 1070 15th September 2014 - 04:29 PM
Last Post by: Wolfton
No New Posts Multiple DVI monitors ?
brianroper 0 1250 31st August 2014 - 10:43 PM
Last Post by: brianroper
No New Posts Installing with users directory on separate drive
cahkit 2 685 22nd August 2014 - 10:14 PM
Last Post by: cahkit
No New Posts www.scientificlinux.org blocked
pmouse2 1 941 14th August 2014 - 02:29 PM
Last Post by: patriehecky
No New Posts SL7 Alpha 2 - No Network
John Cuppi 2 1290 20th July 2014 - 08:18 PM
Last Post by: John Cuppi
No New Posts SL6 not updating properly; "transaction error"
gmarks 3 2247 17th July 2014 - 08:08 AM
Last Post by: helikaon
No New Posts Windows - Scientific Linux Dual Boot Screen
No option to boot Scientific Linux
vladumir 7 2796 12th July 2014 - 10:39 PM
Last Post by: +X^N
No New Posts Installing SL 7 alpha - DualLayer DVD iso via USB ?
cannot find "livecd-iso-to-disk" utility
+X^N 3 3100 10th July 2014 - 06:32 PM
Last Post by: +X^N
No New Posts Problem with DVD2
astallard123 4 794 4th July 2014 - 04:42 PM
Last Post by: +X^N
No New Posts Install SL on Win7 partition
How to Install SL on Win7 partition ?
FrozenPinguin 3 1586 4th July 2014 - 03:05 AM
Last Post by: +X^N
No New Posts Anaconda not ejecting dvd 1
mclaughb 1 626 3rd July 2014 - 07:46 PM
Last Post by: mclaughb
No New Posts SL-6 Install dvds fail to complete package install repeatedly using multiple disks, and drives
marteswigg 22 6037 3rd July 2014 - 04:56 AM
Last Post by: astallard123
No New Posts Java Installation
Java Not Working
kujirasan 9 6121 18th June 2014 - 09:41 PM
Last Post by: SLCompulsion
No New Posts From LM16 to SL6?
Linux Mint 16 to Scientific Linux 6
SJLPHI 8 1401 18th June 2014 - 07:10 PM
Last Post by: SJLPHI
No New Posts Kernel Panic - Not Syncing
dbslin 1 3801 13th June 2014 - 09:03 AM
Last Post by: dbslin
No New Posts How to update BIOS on Dell Laptop?
freddie50 2 912 27th May 2014 - 05:27 AM
Last Post by: tux99
No New Posts Scientific Linux CERN v6
Where is the installation package
jsmith613 3 2267 26th May 2014 - 08:27 PM
Last Post by: fqberful
No New Posts Windows 8 doesn´t boot anymore after installing SL6
Dual boot problem
tvdh 7 3021 20th May 2014 - 06:54 PM
Last Post by: +X^N
No New Posts how can I remove pkgs installed from N
krachbumm 5 1772 16th May 2014 - 01:30 PM
Last Post by: krachbumm
No New Posts Windows 8.1 - SL 6.5: How correctly construct dual boot?
The DVD installation does not work...
vladumir 3 3120 13th May 2014 - 12:07 AM
Last Post by: +X^N
No New Posts Live USB key kernel panic
Technician 1 4386 26th April 2014 - 12:52 AM
Last Post by: Screwballl
No New Posts Installation Failing with 6.5 on Lenovo AIO
Kernel errors while installing SL 6.5
drguptavivek 2 1061 26th April 2014 - 12:49 AM
Last Post by: Screwballl
No New Posts Install SL6.5 on i7 Haswell processor?
6.5 compatable with Haswell?
meangreen85 7 1707 26th April 2014 - 12:44 AM
Last Post by: Screwballl
No New Posts Minimal installation of SL6.5
borja 1 866 10th April 2014 - 11:06 AM
Last Post by: redman
No New Posts ?Installing CentOS repo Erased SL.repo ?
FireFox_RMB on CentOS repo rpm Installed
+X^N 6 2138 10th April 2014 - 11:03 AM
Last Post by: redman
No New Posts SL.repo disappeared
& cannot re-install sl-release-6.5-1.x86
+X^N 6 1689 9th April 2014 - 09:09 PM
Last Post by: JohnVV
No New Posts How to install NVidia Maxwell GPU
How to install MSI GTX 750 Ti Gaming 2GB
dragonxi4scientificlinux 3 6207 4th April 2014 - 08:06 AM
Last Post by: dragonxi4scientificlinux
No New Posts Scientific Linux Installation to a cluster
Install SL to a used cluster node
scorpioncarr1 0 867 2nd April 2014 - 10:25 PM
Last Post by: scorpioncarr1
No New Posts installation of Wifi dongle.
I fail when I try to build the drive
ldagan 1 1355 2nd April 2014 - 04:16 PM
Last Post by: burakkucat
No New Posts flash2installfirefox
flash2installfirefox
dragonxi4scientificlinux 1 1979 30th March 2014 - 10:41 PM
Last Post by: JohnVV
No New Posts size2temp4install
size to temp folder for installations
dragonxi4scientificlinux 1 1484 26th March 2014 - 08:02 AM
Last Post by: dragonxi4scientificlinux
No New Posts Nvidia Driver Installation with Optimus Help
Need help
Chen 4 1667 20th March 2014 - 04:09 PM
Last Post by: Chen
No New Posts how to install SL 6.x from usb stick?
difficulty with more than one DVD...
peterlscott 4 3520 19th March 2014 - 07:49 PM
Last Post by: peterlscott
No New Posts I installed SL 6.0, but now it says I have SL 6.5???
LMHmedchem 4 826 8th March 2014 - 04:21 PM
Last Post by: redman
0 User(s) are browsing this forum (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Showing 50 of 590 topics sorted by in from  

Pages: (12) 1 2 3 4 5 ... Last » Start new topicStart Poll

New Posts  Open Topic (new replies)
No New Posts  Open Topic (no new replies)
Hot topic  Hot Topic (new replies)
No new  Hot Topic (no new replies)
Poll  Poll (new votes)
No new votes  Poll (no new votes)
Closed  Locked Topic
Moved  Moved Topic
Search this forum: