Scientific Linux Forum.org



Pages: (4) 1 2 3 4  Start new topicStart Poll

> Networking and wireless
Topic Title Topic Starter Replies Views Last Action
  Announcements
Closed Forum Rules
redman 4 36795 2nd June 2013 - 02:44 PM
Last Post by: redman
  Forum Topics
No New Posts Realtek 8728 problem SLC5.3
Dyutima Das 5 2103 15th July 2013 - 08:27 PM
Last Post by: toracat
No New Posts Enabling Wireless Woes
AndrewSerk 7 3710 8th July 2013 - 04:13 PM
Last Post by: AndrewSerk
No New Posts HELP!!! rt3090 wireless driver
help install kmod-rt3090sta
mic2damgood 2 1788 6th July 2013 - 06:38 PM
Last Post by: mic2damgood
No New Posts OURLiNK 802.11n
alexus 5 5988 24th June 2013 - 11:11 PM
Last Post by: toracat
No New Posts No wireless connectivity
SL 6.4 wireless problems
confgr 9 3900 22nd June 2013 - 07:52 PM
Last Post by: confgr
No New Posts IP Aliasing problem "ip" command and HA cluster
"ifconfig" and "route" deprecated
helikaon 0 1997 9th June 2013 - 04:30 PM
Last Post by: helikaon
No New Posts Wireless Configuration
KittyCat 3 1831 23rd May 2013 - 04:26 PM
Last Post by: toracat
No New Posts Slow Internet (PPPoE)
kaveh 2 1869 23rd May 2013 - 11:15 AM
Last Post by: kaveh
No New Posts NetworkManager pptp support
button _Add_ at VPN tab is disables
SergeZ 2 1986 29th April 2013 - 12:25 PM
Last Post by: Shimey
No New Posts Wireless Configuration
wellatiger 5 1739 21st April 2013 - 12:04 AM
Last Post by: toracat
No New Posts Atheros or ath5k issues
Mister Jones 6 1385 19th April 2013 - 01:05 PM
Last Post by: Mister Jones
No New Posts How to find which WiFi chipset?
Just bought Zoostorm laptop, SL-6.4 . .
floorlord 11 3409 31st March 2013 - 05:31 PM
Last Post by: floorlord
No New Posts ping but no access
laptop can't access desktop box
foxinsocks 1 901 28th March 2013 - 05:32 AM
Last Post by: foxinsocks
No New Posts Wireless doesn't work after suspend
Wireless displays as "device not ready"
TomA 1 1150 25th March 2013 - 11:14 AM
Last Post by: Bluejay
No New Posts Ralink rt3090 pcie wireless driver
xywang 4 3579 28th February 2013 - 06:24 AM
Last Post by: Code_Warrior
No New Posts ping6 works only after a ping6 to gateway
schurke 2 1941 24th February 2013 - 08:34 AM
Last Post by: helikaon
No New Posts SciLinux 6.3 doesn't recognize my belkin N300 Micro wifi USB dongle
I am not sure how to proceed
OpheliaPandide 4 2863 14th February 2013 - 11:06 PM
Last Post by: toracat
No New Posts how to scan a disk in SL
thitemalhar 2 1046 13th February 2013 - 05:28 PM
Last Post by: Bluejay
No New Posts Problem scientific linux with wifi - Linksys wmp600n
Problem Linksys wmp600n
ssuarezbe 3 1457 31st January 2013 - 08:51 PM
Last Post by: toracat
No New Posts No Wireless Connection
Wireles connection problem
option3 12 10374 31st January 2013 - 02:28 PM
Last Post by: dice
No New Posts Bonded network interface is not available after a reboot
ddg412 0 2107 28th January 2013 - 10:40 PM
Last Post by: ddg412
No New Posts how to install Samba 4
NickC 0 963 28th January 2013 - 12:53 PM
Last Post by: NickC
No New Posts Samba 4 won't authenticate
NickC 1 1796 27th January 2013 - 03:57 PM
Last Post by: NickC
No New Posts internet not working but ssh is??
hulk 7 2008 27th January 2013 - 02:12 PM
Last Post by: hulk
No New Posts samba share problem
samba share not mount in ubuntu
mehanraj 0 788 23rd January 2013 - 06:31 AM
Last Post by: mehanraj
No New Posts No network after fresh SL6.3 install w/ PXE boot
fbuehrer 0 1131 15th January 2013 - 05:22 PM
Last Post by: fbuehrer
No New Posts rpc.idmapd message in /var/log/messages
rpc.idmapd message in /var/log/messages
rpatituc 0 1270 14th January 2013 - 12:42 AM
Last Post by: rpatituc
No New Posts maybe a BUG on Network Manager?
Wi-Fi don't work morafter kernel update
monsee 14 4352 10th January 2013 - 03:57 AM
Last Post by: applebai
No New Posts Large packet loss
jby 1 1366 6th January 2013 - 06:09 AM
Last Post by: John Cuppi
No New Posts Static IP
squoggy 2 11146 28th December 2012 - 11:11 PM
Last Post by: squoggy
No New Posts Realtek RTL8191SE wifi
redman 5 4462 21st December 2012 - 07:44 PM
Last Post by: bluesky
No New Posts Samba share not acessable
Can't access a shared folder via samba
Shellback3 0 1074 20th December 2012 - 09:13 PM
Last Post by: Shellback3
No New Posts eth0 as a Trusted Interface and NFS
kenmorgan 0 1086 17th December 2012 - 06:33 PM
Last Post by: kenmorgan
No New Posts Getting E173 to work on SL 6.2
Aquazone 7 6644 11th December 2012 - 06:45 PM
Last Post by: Aquazone
No New Posts what happened to brctl showbr ?
what happened to brctl showbr?
joeblow 0 807 11th December 2012 - 06:00 PM
Last Post by: joeblow
No New Posts My usb wireless network adapter don't work
It's a wl-349 sitecom
Sipm 4 1710 9th December 2012 - 04:24 PM
Last Post by: Sipm
No New Posts My WiFi connection appear broken
My wireless don't work more...
monsee 6 1725 6th November 2012 - 07:47 PM
Last Post by: monsee
No New Posts could not connect internet
yellowhat 7 4907 2nd November 2012 - 02:27 AM
Last Post by: SFMDS
No New Posts Samba config for RHEL...reference link
joutlan 0 861 29th October 2012 - 01:21 AM
Last Post by: joutlan
No New Posts How to enable wireless connectivity
SLC 6.3 - Dell XPS 15z
ullysse 6 4956 24th October 2012 - 06:12 AM
Last Post by: ullysse
No New Posts e1000e suckage
e1000e ethernet driver instability
Crystal Cowboy 8 2419 17th October 2012 - 10:08 PM
Last Post by: Crystal Cowboy
No New Posts micromax mmx310 3g usb modem
How to configure modem for internet ?
gajesh 0 1326 14th October 2012 - 05:30 PM
Last Post by: gajesh
No New Posts VPN Configurations
SirTuxalot 0 943 11th October 2012 - 03:08 AM
Last Post by: SirTuxalot
No New Posts Asus Eee PC 1215N Weird Wireless Issue
w/ Broadcom BCM4313 Controller on SL 6.3
kuheylan 3 1350 2nd October 2012 - 09:14 PM
Last Post by: joutlan
No New Posts Realtek wifi issues
Bailey 13 1796 20th September 2012 - 07:08 PM
Last Post by: Bailey
No New Posts Wireless not working at all SL 6.3
Please Help!
indiana_jones 4 2681 15th September 2012 - 08:05 AM
Last Post by: redman
No New Posts Network Manager not picking up wireless
LowHP 3 5354 11th September 2012 - 10:56 AM
Last Post by: redman
No New Posts 3c905-tx/tx-m (tornado) NIC in SL 6.3
an old 3com NIC which doesn't work in SL
kifto 0 2266 2nd September 2012 - 03:46 PM
Last Post by: kifto
No New Posts Very slow download speeds except in browser
Nathan 2 1466 24th August 2012 - 07:16 PM
Last Post by: Nathan
No New Posts wlan dongles - automatically adhoc connection?
Slevin 0 1014 16th August 2012 - 01:49 PM
Last Post by: Slevin
0 User(s) are browsing this forum (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Showing 50 of 157 topics sorted by in from  

Pages: (4) 1 2 3 4  Start new topicStart Poll

New Posts  Open Topic (new replies)
No New Posts  Open Topic (no new replies)
Hot topic  Hot Topic (new replies)
No new  Hot Topic (no new replies)
Poll  Poll (new votes)
No new votes  Poll (no new votes)
Closed  Locked Topic
Moved  Moved Topic
Search this forum: